thuis bij gezin

Nieuw jaar “nieuw” doel

De afgelopen weken zat ik weer wat te stoeien over de toekomst met mijn werk, maar toch kwam de vraag “wil ik de rest van mijn leven 5 dagen werken en wil ik dit werk blijven doen.” Ik geniet echt wel van mijn werk en ga daar ook vol voor, toch ben ik uiteindelijk liever wat meer bij mijn gezin. Zo komt dan toch weer het doel naar boven wat we ook hadden toen ik begon met deze blog en we met ons oude huis bezig waren. Op weg naar een leven bij mijn gezin thuis.

We waren eigenlijk al helemaal gewend aan ons leven in de “maatschappij.” Papa 5 dagen in de week naar werk en moeders lekker thuis voor de kinderen zorgen. Ik stort me vaak ergens volledig in en zo in ook in mijn werk. Dit had er uiteindelijk toe kunnen leiden dat ik nog meer weg zou zijn bij mijn gezin. Dit wilde mijn vrouw niet en dat heeft tot gevolg dat ik mij voor mijn eigen gevoel niet volledig kan inzetten voor mijn werk en ik er dan ook geen voldoening uit zou halen. Zo kwamen we onder meer weer uit bij ons eerste doel en dat valt mooi samen met het begin van het nieuwe jaar.

We gaan er nu volledig voor en in mijn blog probeer ik het proces zo goed mogelijk bij te houden. In het kort is het plan om goed te kijken naar onze maandelijkse uitgaven, nog meer te gaan besparen en kijken of ik al een dag minder kan werken en proberen om geld te verdienen door iets wat we vanuit huis doen. Deze week zal ik ook een overzicht plaatsen van onze maandelijkse uitgaven en inkomsten om het nog concreter te maken.

Ik heb er zin in, dit jaar.

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “Nieuw jaar “nieuw” doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *