handdoek rek upcycle

Handdoek rek gemaakt | Lepels als haakjes

Beetje bij beetje wordt onze keuken steeds wat mooier. Zo heb ik nu van een houten bovenkant van een oude kist een rek gemaakt voor onze handdoeken. 

Wij hadden nog een oude houten kist staan, deze wilde we eerst misschien als salontafel gebruiken, maar dat stond toch niet zo heel leuk. Mijn vrouw wilde nog iets om de handdoeken en theedoeken netjes aan op te hangen, want dat deden we nou altijd aan de handvatten van de keuken kastjes.

Toen ben ik dus aan het bedenken gegaan en vindt het altijd leuk om producten die je niet meer gebruikt in een andere functie wel weer te gebruiken. Zo hadden we nog wat theelepeltjes en die heb ik gebruikt als haakjes. Je kon ze zo buigen op het hout en dan de achterkant tussen de planken steken.

handdoek rek haakjes

Natuurlijk was er nog meer ruimte op de houtplaat over dus heb ik hier nog wat haakjes op vast gemaakt en daar hangen de onderzetters, vergiet en zeef aan.

Ik wilde hier ook wel lepeltjes gebruiken, maar kon met mijn gereedschap geen gaatje boren in de lepel.

handdoek rek lepeltjes

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

2 comments on “Handdoek rek gemaakt | Lepels als haakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *