water of radler

Doe maar water of radler | besparen op drinken

Sommige dingen besparen wij al heel lang op dat het voor ons al heel normaal lijkt, maar wel een grote invloed heeft op waarom wij zuiniger kunnen doen met boodschappen. Het drinken is daar zeker 1 van.

Als we thuis zijn drinken we eigenlijk alleen maar water, koud uit de kraan of als thee. Hier zijn we ooit mee begonnen omdat het veel gezonder is dan al die suikers in frisdranken. Natuurlijk bespaar je hier automatisch ook heel veel mee, qua drinken is er niks goedkoper dan water. Als er gasten komen hebben we wel wat frisdrank in huis en met verjaardagen slaan we wat meer in.

Nou vindt ik water ook gewoon heel lekker, ook lekkerder dan de meeste frisdranken. Alleen radler 0.0 (ik drink geen alcohol) vindt ik echt veel lekkerder en dat neem ik dan vaak op feestjes of verjaardagen, ook in onze vriendengroep een geliefd drankje. Op een verjaardag vroeg iemand een keer aan mij wat ik wilde drinken en toen antwoorde ik “doe maar water of radler,” vandaar ook deze titel.

Natuurlijk heb ik soms ook best wel eens zin in een koud glas cola, maar omdat we dit dan niet in huis hebben (of omdat mijn vrouw het ergens heeft verstopt, want zij kent mij) heb ik ook geen andere keuze. Ja qua eten en drinken heb ik niet altijd een hele goede zelfbeheersing en dan helpt het gewoon dat het niet in huis is of is verstopt.

Op mijn vrije dag maken we er altijd een speciale dag van en dan hebben we met de lunch vaak wat jus’d orange en dan wordt zo’n simpel drankje een heel bijzonder drankje en het is nog gezond ook.

Het drinken van veel water is iets wat er bij ons al wat jaartjes inzit en dat helpt zeker met bezuinigen.

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “Doe maar water of radler | besparen op drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *