netflix en besparen op televisie

Netflix and save | besparen op televisie

Per maand besparen wij ook veel op televisie kosten, want wij hebben er namelijk geen. Wij hebben alleen een internet abonnement en daar kan je ook heel veel mee kijken. Nou hebben wij al jaren geen tv en missen we het ook zeker niet. Jolien keek sowieso maar heel weinig en het enige wat ik op tv kijk is voetbal. Via internet kan je tegenwoordig ook al heel veel kijken. Natuurlijk kan je illegaal alles wel gratis kijken, maar wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen. Legaal is er ook genoeg zien, hieronder een lijstje van de websites die ik gebruik om programma’s te bekijken.

NPO.nl 

De site van de publieke omroep, op de tv gratis, maar op internet net zo goed te volgen. Via uitzending gemist kan je ook nog vele programma’s terug zien. Op mijn vrije dagen kijken we tijdens het eten wel eens naar keuringsdienst van waarde of vroege vogels. Er staan ook nog wel eens leuke documentaires op. Op zondag 19:00 uur kijk ik uiteraard live naar studio sport, ik probeer bewust om de hele dag geen uitslagen te horen zodat het s’avonds ook nog spannend is om te kijken.

Het populaire programma “Wie is de Mol?” is bijvoorbeeld ook gewoon gratis en legaal te bekijken.

RTLXL

RTL heeft ook een site waar je veel van de programma’s kan terug kijken. Hier kijk ik eigenlijk alleen voetbal inside op terug. Nadeel is dat je hier niet live kan kijken, maar je moet je er gewoon even op aanpassen. Ik kijk het programma dan vaak op dinsdag terwijl het maandag op de tv komt.

Op dit moment is de Dakar rally ook bezig en dat vindt ik ook wel leuk om te kijken via RTL.

Netflix

Op de tv kijk ik dus niet zo veel, maar ik hou wel van series en films. Netflix is daarvoor een hele mooie en goedkope keuze. Samen met 4 anderen heb ik een abonnement en dan kan je de kosten delen. Het grootste abonnement stelt je namelijk in staat om met 4 personen tegelijk te kijken. Hiervoor betaal ik slechts €3,50 in de maand.

Ik ben op een gegeven moment goed gaan kijken naar wat ik eigenlijk kijk op tv, daarnaast vindt ik dat er ook een hoop troep is op de tv waar ik of mijn gezin niks aan heeft (zeg maar niks over voetbal inside haha). Je moet ook wel even een andere mindset hebben dat je niet het nieuwste direct kan kijken, maar er soms even op moet wachten. Een ander voordeel is dat je in de woonkamer niet een plek hoeft te zoeken voor de tv, daar kan je leuk iets anders neerzetten. Zo besparen we toch weer tussen de €15,- en €25,- in de maand.

 

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “Netflix and save | besparen op televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *