dino deco upcycle

Eens een keer wat stoerdere decoratie op onze tafel

Soms kom je weer eens wat tegen waarvan je niet meer wist dat je het had. Zo kwamen we ook weer een dino puzzel tegen. Die had ik ooit een keer op een verjaardag gekregen, ook een beetje als grap omdat ik zo’n dinogek ben. Heb gelijk samen met mijn oudste de puzzel gemaakt (vandaag ook alweer voor de 2e keer), maar er zaten nog meer dingen in die me op een nieuw idee brachten.

Op onze salontafel hadden we tijdens de kerst 2 flesjes staan met wit zand en daar een klein kerstboompje in (helaas geen foto van.) Met kerst zijn de boompjes eruit gehaald en nu waren de flesjes dus leeg. In de puzzel zaten ook 4 puzzels van dino skeletten in en wilde daar toen gelijk al wat mee gaan doen. Misschien iets voor de slaapkamer van mijn zoon of leuk onder een stolp op een plankje, maar het wordt dus in eerste instantie iets voor op de salontafel.

Na een beetje proberen en kijken wat leuk staat is dit het resultaat. De triceratops er in zijn geheel naast en de wat losse t-rex botjes in het glas. Een keer wat anders en stoerder, staat ook leuk in een industrieel interieur of voor een man cave of jongens kamer. Altijd leuk als je weer iets leuks kan maken in huis met iets wat je al had.

dino deco upcycle

dino deco upcycle
Kleine t rex botjes in het glas

dino deco upcycle

dino deco upcycle
Een keer wat anders op de salon tafel
dino puzzel
Dit was de dino puzzel die we vonden en waar alles in zat

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *