back to eden garden permacultuur

Uitleg van het belang van houtsnippers door Paul Gautschi

In mijn vorige bericht had ik al gezegd dat ik nog een video zou delen van iemand die jarenlang ervaring heeft met het gebruik van houtsnippers in zijn moestuin. Hij legt het echt geweldig uit in deze video. 

Echt mooi om te zien hoe dit allemaal werkt en verbaasd dat dit niet zo veel wordt toegepast terwijl het zo logisch is. Tuinieren op zijn manier wordt ook wel Back to Eden genoemd, verwijzend naar het paradijs, hoe God het ook had bedoeld met de schepping.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “Uitleg van het belang van houtsnippers door Paul Gautschi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *