plastic ocean documentaire

Documentaire over plastic in de oceanen

In ons berichtje van challenges “Leuke challenges voor de 40 dagen tijd” had ik al gezegd dat we op het moment ook al plannen maken om ons plastic afval meer te verminderen. Dit kwam ook zeker door het kijken van deze documentaire op Netflix. 

We wisten dat al het plastic afval slecht was en ik had ook al wel gehoord dat er veel plastic in de oceanen was, maar na het kijken van deze documentaire wordt het echt goed duidelijk wat de gevolgen allemaal zijn.

Na afloop vraag ik me toch af waar we als mensheid mee bezig zijn en kom je er ook achter dat plastic echt overal is, om moedeloos van te worden. We zijn dus nog bezig om te kijken hoe wij als gezin voor minder plastic afval kunnen zorgen en houden je natuurlijk op de hoogte via onze blog.

Op netflix kan je de documentaire bekijken, maar ik heb hem ook gevonden op youtube voor wie geen netflix heeft.

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “Documentaire over plastic in de oceanen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *