gratis kleding

Kleren gekregen van mijn broertje

Vorige week werd ik leuk verrast door mijn broertje, hij was zijn kast aan het opruimen en vroeg of ik nog belang had voor wat kleren van hem. 

Nou, dat had ik wel. Altijd leuk om weer wat nieuwe kleren te krijgen en afgelopen weekend bracht hij 2 tassen vol. Daar zaten zeker een paar leuke kleren bij. Wat ik niet wilde kon ik aan een goed doel geven.

Ik vind het heel leuk om dit te krijgen en me lekker te laten verassen wat voor kleren er in zitten. Nu weet ik van mijn broertje ook wel dat hij een goede kleding smaak heeft dus wist wel dat er sowieso wat moois tussen zou zitten en dat was zeker het geval.

Heb er mooi wat nieuwe kleren bij en dan kan ik ook weer wat oudere kleren van mezelf weg doen die ik niet meer draag. Mijn vrouw had laatst ook al wat kleren gekregen van haar zus en een vriendin. De komende tijd zijn we dus weer mooi voorzien van kleren en hoeven we ook geen tweedehands kleding te kopen, tenzij we natuurlijk wat leuks tegenkomen.

Bedankt bruder!

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *