besparen op internet

Overgestapt naar andere internet aanbieder | besparen op internet

Op dit moment hebben wij een internet thuis abonnement van KPN, we hebben geen tv abonnement zoals je hier kan lezen: Netflix and save | besparen op televisie. Ik ging eens even kijken of dit goedkoper kon.

Via deze hele handige site https://www.pricewise.nl/  kan je meerdere dingen vergelijken zoals verzekeringen, elektra en verschillende abonnementen. Via een heel duidelijk overzicht zie je dan wat de goedkoopste is.

pricewise prijzen vergelijken
Handig overzicht van verschillende aanbieders

Ik zag dus dat ik goedkoper en sneller internet kon nemen bij T-Mobile voor €28,- in de maand. Nu bevalt KPN mij eigenlijk prima, dus ik zou alleen overstappen voor de prijs. Van andere “bespaaraders” had ik al wel eens gehoord dat je dan (KPN in mijn geval) kan opbellen en vragen of het goedkoper kan. Dat is niet echt mijn ding, maar met ons doel en verlangen in mijn achterhoofd wilde ik wel uit mijn comfort zone stappen.

Op de site van KPN bij abonnement opzeggen staat ook vriendelijk of je hen kan opbellen of ze nog wat voor je kunnen betekenen, want ze willen je niet als klant kwijt. Gesterkt vanwege het feit dat ik al een goedkopere aanbieder had gevonden belde ik dus moedig de KPN op. Ik vroeg niet of ze nog wat met de prijs konden doen, dat was nog een brug te ver. Ik legde gewoon het verhaal uit dat ik een goedkopere aanbieder had, ik dus graag wilde overstappen en hoe ik dat dan verder moest regelen. Hopend en ervan uit gaande dat hij zou zeggen, maar voor die prijs kunnen wij het ook wel doen legde de beste man mij tot mijn verbazing uit dat ik dan het beste gebruik kon maken van de overstapservice van de nieuwe aanbieder. Dat had ik zeker niet verwacht, maar was wel blij met zijn vriendelijke advies.

Na mijn “moedige” telefoon gesprekje besloot ik dan ook maar om over te stappen via pricewise en dan kan je daar ook aangeven of je nieuwe aanbieder het opzeggen van je abonnement wil regelen, heel makkelijk. Zo zit je niet een dag zonder internet en je hebt niet het probleem dat je misschien per ongeluk een maand 2 aanbieders hoeft te betalen.

Vanaf begin april is het allemaal geregeld en gaan we €28,- betalen voor ons internet wat ook nog eens een beetje sneller zal zijn. Besparen we €3,03 mee per maand, alle kleine beetjes helpen.

Nu het allemaal in werking is getreden heb ik wel een berichtje van KPN gekregen dat ze het jammer vinden om te horen dat ik wegga en dat ze me binnen 5 dagen hier nog over gaan bellen, ik hou jullie op de hoogte.

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

2 comments on “Overgestapt naar andere internet aanbieder | besparen op internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *