Overgestapt naar andere internet aanbieder | Deel 2 | besparen op internet

In mijn vorige bericht had ik al gezegd dat KPN mij nog zou gaan bellen. Ik was net de laatste zin van het bericht aan het typen en toen ging de telefoon, de KPN. 

Hij vroeg eerst wat de reden was waarom ik ging overstappen en of ik wel tevreden ben over KPN. Heb uitgelegd dat het me puur om het bedrag ging en ik verder heel tevreden was over KPN. “Dat is mooi om te horen” zei hij en vervolgens dat het jammer was dat iemand die al zo lang klant is toch weggaat. Ze hebben liever niet dat iemand naar de concurrent gaat en omdat het wettelijk is vastgesteld dat je 14 dagen bedenktijd hebt en zij nog een tegen voorstel mogen doen. Nou kom maar op dan.

Het voorstel wat hij gaf was om een nieuw jaarcontract aan te gaan en dat ik dan de eerste 9 maanden maar liefst €20,- korting krijg. Daarna betaal ik dan nog 3 maanden de normale kosten van €39,-. Dat is wel hoger dan de €31,03 die ik nu betaal per maand, maar dat komt omdat het nog een abonnement is die ze nu niet meer aanbieden.

Maar goed, dat zijn dus 9 maanden maar €19,- betalen. Haal je het bedrag erbij van de laatste 3 maanden kom je uit op €24,- per maand. We zijn gek als we dat niet doen. Zo bespaarden we eerst €3,- per maand met de overstap naar T-Mobile, maar nu wordt dat dus €7,-.

Heb nu T-Mobile weer bericht gedaan dat ik er toch van afzie en blijf ik mooi vertrouwd bij KPN. Het kost dus even wat tijd, bellen en uitzoeken, maar dat valt reuze mee als je ziet hoeveel je er mee bespaart.

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

2 comments on “Overgestapt naar andere internet aanbieder | Deel 2 | besparen op internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *