buit tweedehandswinkel puzzel

De buit van “het Goed.” | Puzzel plezier

Een paar weken geleden waren we weer eens samen naar het Goed geweest. Hier kwamen we nog 2 leuke dingetjes tegen.

tweedehands spellen

We kijken altijd wel even bij het speelgoed en bij de puzzels. Bij de puzzels zie je toch vaak puzzels van landschappen of diertjes en die vinden we niet zo leuk. Nu zagen we direct eentje van “that’s life” liggen. Hier hebben we zelf ook 1 van en al meerdere van gemaakt en dat zijn hele leuke puzzels. Die hebben wat weg van Jan van Haasteren, maar wat wij daar jammer aan vinden en daarom ook niet willen, is dat er altijd wel wat gekke plaatjes opstaan zoals blote vrouwen.

Het was dus een mooie verassing dat we deze tegenkwamen, hadden we niet verwacht daar tegen te komen. Nu was natuurlijk wel de vraag of hij compleet was. 2 weken geleden zijn we er mee begonnen en ja hoor, hij is compleet. Mooi dealtje was dit dus. Hier heb je een overzichtje van verschillende puzzels van that’s life. De prijs van sommige valt ook nog wel mee en het zijn hele leuke puzzels.

puzzel tweedehands
Puzzel helemaal klaar

Daarnaast kwamen we ook nog het kaartspel voor 2 personen van kolonisten van Catan tegen. Een spel dat we zelf al hebben en heel leuk is om te spelen met 2 personen, lekker tactisch. Toch zie je zo’n spel niet snel bij de kringloop en tot mijn verbazing zaten de kaartjes in de doos nog ingepakt, was dus nog helemaal niet mee gespeeld. Gelijk meegenomen, want die kan ik zelf nog wel iets duurder verkopen op marktplaats of is misschien een leuk kadootje voor iemand.

Puzzeltip

Wij zijn niet van die hele grote puzzelaars, maar wat het voor ons leuker maakt is om te puzzelen zonder voorbeeld. Je bent dan nog meer aan het puzzelen en je hebt geen idee waar welk stukje hoort. Je bent er dan natuurlijk ook nog langer mee bezig en het zorgt voor leuke verassingen, vooral op een puzzel van that’s life waar zich heel veel verschillende dingen op afspelen.

De puzzel heeft dus zo 2 weken op tafel gelegen en af en toe kon ik ook mooi onder het ontbijt wat puzzelen. Mijn oudste hielp ook al goed mee en zat vaak gezellig op schoot. Was dus zeker een goede buit.

Als iemand anders nog een leuke (complete) puzzel van that’s life heeft kunnen we misschien wel ruilen?

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

One thought on “De buit van “het Goed.” | Puzzel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *