boodschappen biologische dealtjes

Mooie dealtjes vandaag met de boodschappen

Vandaag was het mijn vrije dag en dat kwam goed uit. Konden we samen even naar het stemlokaal gaan voor de gemeenteraad verkiezingen. Hierna gingen we nog even naar de AH voor wat brood en avond eten.

Bij de broden lagen maar liefst 2 biologische broden in de aanbieding, gelijk meenemen dus, want die waren we sowieso nodig. Natuurlijk ook nog even bij de vleesproducten kijken of daar nog iets tussen lag en daar waren de biologische kip schnitzels in de aanbieding en op eentje zat ook nog een 35% korting sticker, mooie dubbele korting. Ook zagen we nog een runderlap met een 35% sticker, deze hebben we nog niet eerder gehad. Kunnen we die ook mooi een keer proberen.

Het scheelt misschien wel als je wat later op de dag naar de supermarkt gaat, dan zijn er wat meer artikelen afgeprijsd. Wij hadden in ieder geval nu mooi geluk met deze dealtjes.

De kip schnitzels zitten op dit moment in de oven met nog wat ovenfriet erbij. Op mijn vrije dag doen we namelijk vaak even een feest maaltijd.

Onder het eten ook nog even een keuringsdienst van waarde of vroege vogels kijken, gezellig dagje altijd die woensdag. Heerlijk genieten.

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *