kapper besparen

Het haar eraf | Besparen op de kapper

Vanaf mijn 10e ben ik denk ik maar 3x naar een echte kapper geweest en was nog niet eens tevreden ook. Mijn moeder knipte me eerst altijd en toen Jolien zich genoeg had bewezen doet zij mijn haar altijd.

Vorige woensdag was het weer eens tijd om mijn haar te doen, mijn vrouw heeft ons toen gelijk alle drie een knipbeurt gegeven. In het begin van ons huwelijk ging ik nog steeds naar mijn moeder. Eerst werkte Jolien alleen de zijkantjes bij (want ik was natuurlijk nog wel een beetje wantrouwend.) Nu knipt ze al een aantal jaren mijn hele haar en dat gaat hartstikke goed. Ze heeft ook nog een tijdje het haar van mijn schoonvader en zwager geknipt.

besparen op kapper
Hier is mijn vrouw bezig om de oudste een hip kapsel te geven

Zo bespaar je toch gauw weer €15 per knipbeurt. Dit is ook echt weer iets wat wij al heel lang doen en niet direct beseffen dat we daar ook weer mee besparen.

Het is natuurlijk wel lastig om als man (ik spreek uit ervaring) het lot van je haar in de handen van je vrouw te leggen. Als je het ook wil gaan doen probeer dan in ieder geval liefdevol commentaar te geven, al het begin is moeilijk en als het niet lukt kan je altijd nog alles eraf scheren, dat kan iedereen. Je vrouw wil natuurlijk ook dat je er mooi bij loopt, zij kijkt de hele tijd tegen je aan dus ze zal echt wel haar best doen.

voor en na kapper
Het resultaat, voor en na. Heeft ze weer mooi gedaan.

 

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

3 comments on “Het haar eraf | Besparen op de kapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *