kleding ruil

Ruilen!

Afgelopen tijd hebben we een aantal dingen geruild!

We organiseren met vriendinnen een of twee keer per jaar een kledingruilparty. Iedereen neemt kleding en andere dingen mee die zij niet meer wil hebben.  We doen dan een showrondje waarin je al je kleding laat zien.  Als iemand het leuk vind roept diegene : “ja ik wil wel!” Als iedereen zijn kleding heeft laten zien gaan de meesten even passen. Als je iets past kun je het houden. Anders wil iemand anders misschien wel passen en anders brengen we het naar het goede doel. Ik vind het altijd erg geslaagd en kom meestal met leuke dingen thuis!

We aten vandaag patat en hadden nog een behoorlijke portie over, even snel naar de buren brengen. Even later kwam de buurman met een bak macaroni terug! Lekker hoor, hoeven we morgen niet te koken! De buurman komt overigens vaker wat lekkers brengen! (En andere dingen zoals mooie tuinkussens.)

Vandaag waren we met het lekkere weer ook bezig in de tuin en we hadden nog een moestuinkasje over, hij stond in de weg. Ik apte een vriendin of zij hem wilde hebben. Ja graag! Toen ze hem kwam ophalen kwam ze aan met chips,  chocola en bio gehakt, helemaal super!

Van mijn zussen krijg ik ook vaak kleding en ik naai voor hen wel eens weer kleding die kapot is. Ook een andere vriendin vraagt regelmatig, wil je dit of dat nog, zij krijgt ook vaak dingen en geeft dit soms weer door. En ik kan haar ook weer blij maken met dingen die wij over hebben! Heel leuk die ruildingen! Ruilen jullie weleens wat?

Mijn verlangen is een echtgenote, moeder en vrouw naar Gods hart te worden. Ik hou er van om samen met mijn gezin te zijn, mijn man en kinderen om me heen te hebben, daarom werk ik bewust ook niet buitenshuis. Ik vind het leuk om te besparen, tweedehands dingen te kopen, en kleding te herstellen op de naaimachine.  Ik zou graag alles zo natuurlijk en puur mogelijk koken, kopen en maken. Mijn ervaringen en zoektocht hierin deel ik graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *