Het grote zandfrietkraamtaartbakkerijspeelhuisje

Met de bouw van de compostbak werd al duidelijk dat mijn oudste graag een huisje wilde. De volgende dag gelijk na mijn werk heb ik dan even snel een huisje gemaakt. 

Nou ja huisje, het is al gebruikt als frietkraam, taartbakkerij en je kunt er zelfs mossels eten. Het smaakt wel allemaal naar zand, maar dat doet er niet toe. Heerlijk om hem zo bezig te zien, in de speeltuin was hij laatst ook al patat aan het verkopen in een huisje aan wat meisjes die er ook aan het spelen waren.

Ik had nog wat hout over van het containerschuurtje wat hier stond. Van dit hout had ik ook de zandbak zelf al gemaakt. We zaten al te denken aan een soort huisje, maar wisten nog niet hoe we dat gingen doen. Dit vinden we een mooie oplossing, want het kost geen extra ruimte in de tuin en met het zand erbij kunnen ze heerlijk spelen.

We laten ook nog een druivenstruik tegen het huisje opgroeien zodat de ruimte helemaal optimaal wordt benut.

container schuur
Dit was de oude container schuur. Daar zaten nog van die mooie halfronde houten paaltjes aan die we mooi konden gebruiken.
zandbak huis speel
Lekker simpel, maar voor de jongens een leuk speel huisje
druiven zandbak speelhuisje
Met de kleine druivenstruik die straks een mooi dak zal vormen en waar we hopelijk lekker van kunnen eten.
zandtaartjes
Voordat de druiven klaar zijn, zullen we het nog even moeten doen met deze lekker zandtaartjes.

Ik ben graag lekker creatief bezig en kan daar heerlijk over wegdromen. Heb een passie voor de natuur en dieren en een groot verlangen om alles in mijn leven zo puur en echt mogelijk te houden, ik hou ervan om van gebruikte producten nieuwe hippe dingen te creëren en pak graag mijn gitaar erbij. Ik ben zeker geen expert of het perfecte voorbeeld van hoe het moet, maar schrijf wel graag over de weg die ik afleg naar meer tijd bij mijn gezin thuis met een groene & bewuste levensstijl.

2 comments on “Het grote zandfrietkraamtaartbakkerijspeelhuisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *